About us

Apples Of My Eye är ett onlinemagasin som tar dig på en resa genom Österlen.

Här träffar du olika kreativa personligheter, hälsar på i olika spännande hem och kan läsa om olika utvalda ställen att besöka. Fokus mat, hemma hos, cocktails och lifestyle. En liten presentation om oss bakom Apples of my Eye. Tveka inte att kontakta oss.

 

Collaborate with us

Glad Hanna i blå skjorta, i bakgrund en gråblå vägg.
Hanna Larsson

Affärsutvecklare

Detta är Hanna, vår go-to person, som bokar våra möten och hittar nya spännande platser. Hanna brinner för resor, mat och träning, gärna i en spännande kombination. Med fokus och stark medvetenhet lotsar hon oss genom livet på Österlen.
hanna@applesofmyeye.com
Marita i gul blus skrattar framför en rosa vägg.
Marita Klang

Onlinemarknadsförare

Det här är Marita, vår onlinemarknadsförare! Marita är även vår främsta cocktailkreatör med förmåga att blanda de mest utsökta drinkar med oväntade ingredienser. Fredagsdrinken kommer ge er mersmak.
marita@applesofmyeye.com
Eleonor i ljusblå stickad tröja skrattandes framför en gråblå vägg.
Eleonor Persson

Skribent

Det här är Eleonor, vår skribent som guidar er genom Österlen med sina texter. Hon bor idylliskt omgiven av äppelträd och havsbrus. Eleonor har även stor passion och koll på mat, skönhet och mode som hon gärna delar med sig av.
eleonor@applesofmyeye.com
Leende Lina i rosa tröja framför en rosa vägg.
Lina Arvidsson

Fotograf

Det här är Lina Arvidsson, vår fotograf. Lina är baserad i Malmö och arbetar som frilansfotograf på heltid. Hon hittar sin inspiration i natur, mode och film som även lyser igenom hennes bilder. Vill ni se mer av Linas bilder finns hon här: linaarvidsson.se
lina@applesofmyeye.com