Ansiktsolja och sociala medier

Eleonor Persson
27 april, 2018
hand håller i flaska med ansiktsolja

 

Precis som jag skriver i inledningen så hör jag till den skara människor som lätt faller för snygga bilder gärna på Instagram eller Pinterest! I den här mediavärlden där allt är så fint och tillrättalagt påverkas man ju så klart mycket och vill gärna ha!

Det viktigaste när det gäller detta är att man som individ är medveten om att mycket är reklam och säljande. Men det är alltid du själv som väljer om du vill  köpa den där tröjan, skorna eller ansiktsoljan du sett cirkulera runt på diverse instakonton.

För mig fungerar dagens medier där jag räknar in framför allt: bloggar, Instagram och Pinterest som stora inspirationskällor. När jag i min stressiga vardag kikar runt på någon av dessa blir det som att läsa en modern tids modemagasin, ingen större skillnad… ja inte för mig i alla fall.

Jag hör alltså till dem som rent av älskar att läsa och ta del av nyheter som rör mode och skönhet. Kanske för att jag i mitt privata yrke har en helt annan inrikting eller så beror det bara på mitt intresse som jag haft så länge jag kan minnas.

Nu till den där oljan också! Oljan jag har använt i vinter kommer från Raaw by Trice och är ett serum och olja i ett. Den helt naturlig och innehåller roseship (nypon) som är väldigt vårdande. Jag har extrem känslig hy och denna har i vinter passat mig perfekt! Måste även slå ett slag för mandelolja som jag använde förra vintern. Den säljs för en betydligt billigare summa på apoteket.

Min åsikt när det gäller ansiktsoljor (med eller utan serumeffekt) är att de passar väldigt bra att använda vintertid när det är torrt i luften. Man kan blanda lite i sin vanliga dagkräm eller smörja in separat.

Måste även nämna det trendiga och prisbelönta serumet Vintner’s daughter. Det passar inte riktigt min plånbok men jag älskar namnet!

Det finns ett enormt utbud av ansiktsoljor på marknaden,  i alla prisklasser… Min sammanfattning på de olika jag har testat är att skillnaden på komfort inte är stor fast priset skiljer sig flera hundralappar!

Använder du ansiktsolja?

 

Fler inlägg av:
Taggat med:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar