Cocktails, foton, prepp och listor.

Marita Klang
27 februari, 2018
Citrusfrukter på skärbräda

Ja, jag älskar cocktails. Jag älskar att titta på fina inspirerande bilder av cocktails,  att få smaka något helt nytt och att få bjuda mina vänner på något som jag lagt ner tid och tanke på.

Kikar nog på inspirationsbilder på Pinterest dagligen för att få nya ideér och uppslag till nästa spännande drink. Min mapp med inspirationsbilder bara växer och växer. Finns oändligt med material, det gäller bara att hitta godbitarna.

Fredagsdrinken

I fredags var det fotodags. För det är så här. Även om jag tycker att jag är en hyfsad instagramfotograf så kan jag aldrig komma upp i den nivån som Linas bilder har. Lina är vår fotograf och hon är helt grym.  I fredags blandades det sex stycken nya cocktails inför fredagsdrinken. Fredagsdrinken är en veckovis uppdatering på sidan. Här kommer ni få se prov på Linas grymma bilder och bl.a. mina grymma drinkar.

För att allt ska gå så smidigt som möjligt så försöker jag preppa så mycket som det går. Jag har en massa listor, jag älskar listor, nästan lika mycket som jag älskar cocktails. Jag menar det är så skönt att kunna bocka av saker som är klara.  Förutom listor och inhandlade ingredienser så hade jag också med mig flaskor med två olika varianter av sockerlag och egenpressad juice. Känner mig lite som en scout när jag packar upp mina saker ”Alltid redo”.  Allt för att det ska gå snabbt och smidigt på vår photoshoot. Fast kanske inte bara därför. För om jag tänker efter så hade jag förberett både sockerlag och egenpressad juice inför en date med vänner också. Listor och prepp funkar i alla lägen!

Ingredienser till cocktails, citrusfrukter, mynta och olika drycker.

 

Skärbräda. kniv och citrusfrukter.

 

 

 

Fler inlägg av:
Taggat med:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *