Nikki Beach Marbella

Hanna Larsson
30 maj, 2018

För drygt ett år sedan var jag på mitt livs första yogaresa, och för några veckor sedan var det dags igen. Upplägget var lite annorlunda denna gång. I år så var vi ett kompisgäng på 15 personer som styrde flyget mot Malaga där vi hyrt hus och yogainstruktör. Om att åka på yogaresa kan du läsa tidigare artikel här

Den stora skillnaden från förra året var att flera aldrig testat yoga innan och att majoriteten kanske prövat det ett par gånger. Som ett resultat beslutade vi att boka in lite andra aktiviteter med, så som pool-häng vid Nikki Beach och hike i bergen.

Nikki Beach Marbella

Så mycket snack om detta ställe, kul, drygt, galet etc. Det verkar ha en stor betydelse När man besöker det. Om du passerar en söndag i juli så verkar skumpaöppnandet mer intensivt än om man som vi besöker det en fredag i maj.

Glada tjejer utanför en bar

Någon frågade om det kostar 2000kr att ta sig in men det gör det inte, det kostar däremot cirka 2000kr att hyra en säng för sex personer inkl. en flaska skumpa. Men det kanske det är värt. För det är så fint att kunna ligga ned, sola och kolla upp på palmer. Skumpa, det går ju bra att dricka det med.

Vita glas som kvinnor skålar med

Tjejer som solar och tar selfies

Nog är det lite dyrare än den vanliga strandsängen med tillhörande servering. Men så gör man det ju så sällan. Och det är vansinnigt kul att kolla på alla personer som är där. Du hittar nog de flesta varianter av personer i åldern 20-70. Jag skulle säga att alla verkar kunna trivas på Nikki beach och myten om att man måste se ut på ett visst sätt etc. den kastar vi i papperskorgen.

Pool med badande tjejer och palmer i bakgrunden

Falafel och tzatsiki på en solig strand

Tjej vid havet på en strand

Så testa, njut lite av lyxen och palmerna och den ibland mycket osvenska klädstilen som exempelvis omfattar någon slags rustnings-liknande klänning, fast man har klippt bort delar av rustningen och sen sytt ihop den med långa trådar. Not your average tunika från HM med andra ord. Kul. Sånt är ju kul! Det piffar ju upp livet ändå!

ps. Glöm inte att ta ett dopp i havet

Nikki Beach Marbella
Playa Hotel Don Carlos
Carretera de Cádiz Km 192
29600 Marbella, Malaga, Spain

 

Fler inlägg av:
Taggat med:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *