Beslutsångesten är som bortblåst – Tapet är beställd!

Marita Klang
24 april, 2018
Närbild på tapeten Paradisa från House of Hackney

 

Nu har vi tagit beslut!  Det är ju det där med att bara få tid till att sitta och planera tillsammans. Jag menar även om jag har beställt hem en massa tapetprover och sparat tapeter i mappar så ska vi ju komma överens om någon tapet som vi båda vill ha. Det brukar inte vara så svårt. Vi gillar båda färg och mönster. Med barnen parkerade framför en film med lördagsgodis och vi med en flaska vin vid köksbordet så togs äntligen ett beslut.

Djungeltapet beställd!

Det blir en tapet från House of Hackney. Men ingen av de tapetprov som jag har hemma. Det kom in en helt ny i spelet i lördags och den känns rätt för oss båda. Den heter Paradisa och är inspirerad av en 1930-tals tapet i Hawaiansk anda.

På lunchen idag gick jag bort till Tapetorama i Malmö för att få se den i verkligheten. Hade lite oflyt då just den tapetkatalogen var utlånad, men efter att jag beskrivit den så gick dem in i sitt lager och lyckades hitta ett tapetprov. Den är jättefin, finare irl. Online såg bakgrunden svart ut, men i butik så såg man att den var mörkgrön, ja, väldigt mörkgrön. Mycket fint i alla fall! Tapeten blev beställd och med den här tror jag att vi får det jag vill.

Kraven på nästa kökstapet var följande:

  • Ska vara mysig, nuvarande tapet är för ljus. Ja, men hallå! Den är ju hur mysig som helst!
  • Ska fungera ihop med tapeten i tv-rummet, från Cole & Son, Palm Leaves. Så klart den passar! Blir lite galet djungeltema.
  • Den ska passa till våra pastellgröna kylskåp från SMEG. Det gör den. Det är väl lite pastellgrönt i grenarna…

Nu gäller det bara att ha tålamod, leveranastiden beräknas ta tre till fyra veckor.

Tapet med mörkgrön bakgrund, tropiska blommor och blad, samt en röd papegoja

 

 

Fler inlägg av:
Taggat med:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *