Varför Apples of my Eye?

Marita Klang
4 april, 2018

Det var under våren 2017 som idén till Apples of my Eye föddes. Det föddes i en önskan att få göra något kreativt. Vi var fyra personer som under en tid pratat om att göra något annat.  En facebookgrupp startades och döptes till Cocktails & Dreams, vi skulle träffas och peppa varandra till att våga göra något nytt. Alla kände någon, men ingen kände alla. Vi berättade om våra drömmar för varandra och det kändes gött, inspirerande och roligt. Vi landade ganska snabbt i ett onlinemagasin och plötsligt hade vi en gemensam dröm och nya vänner. Det är lättare att ta steget mot något nytt tillsammans.

 

De fem grundarna till Apples of my Eye, fotograferade i en äppellund vid uppdukat matbord.

 

En liten bit in i arbete blev vi fem istället för fyra, för att sedan bli fyra igen. Det var tråkigt med ett avhopp, men det är viktigt att det ska kännas rätt. Jag tror och hoppas att vi kommer samarbeta med vår ”avhoppare” framöver. Hon är en inspirerande och härlig person som man vill ha kring sig.

Under sommaren 2017 började vi samla på oss material till magasinet. Det var en härlig kick, att få träffa så många modiga personer, alla hade på något sätt följt en dröm och förverkligat den. För mig var det väldigt peppande.

Varför heter vi Apples of my Eye?

Nu känns det så självklart, men det var en lång tråd i vår facebookgrupp. Idag kan jag inte ens komma på vilka de andra förslagen var. Jag minns i alla fall att vi började titta på låttitlar och förslaget Apple of my Eye kom. Det kändes rätt, äpplen och Österlen passar som handen i handsken.  Att vi sen valde Apples istället för Apple är för att vi har många favoritställen som vi vill presentera.

 

Stilleben av äpplen karaff och glas

Foton i inlägg av Lina Arvidsson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler inlägg av:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *