Vi levlar upp pizzan

Marita Klang
29 april, 2018
Bild på pizzan i inlägget.

 

Såg för någon månad sen en bild på en pizza på instagram och jag kände genast att jag ville testa den. Såg så gott ut! Brukar fota av sådana bilder och spara dem till matinspo, för de där dagarna när man inte har någon inspiration. Den här var en vinnare! Tyvärr minns jag inte vem som hade lagt upp den. Det var någon känd kock iallafall. Det här tipset är riktigt gott och lite sådär lagom fredagslyxigt. Å det bästa av allt, det går snabbt. För let’s face it, tiden räcker aldrig till! Själv är jag inne i en grymt intensiv period för tillfället, men jag vill inte klaga. Jag har själv valt allt som tar upp min tid och det jag känner mig stressad över att inte hinna är också sådant som jag själv bestämt att jag borde göra. Så, ja vi tar hela den grejen någon annan gång.

Tillbaka till mattipset. Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att vardagen är intensiv så här är mitt bidrag till att underlätta din. Under taggen FastGoodFood, kommer jag när andan faller på tipsa om mat som går snabbt att göra utan att kännas sunkig. Okej, nu satte jag ribban lite lågt, mat som känns långt ifrån sunkig, kanske till och med lite vardagslyx.

Pizza Margeritha 2.0

Här kommer mitt första tips, se till att ha Créme Fraiche, dill, rödlök och stenbitsrom hemma.  Sen slår du bara numret till närmaste pizzeria och beställer hem en Margeritha. Den toppar du med de där ingredienserna du ska ha hemma och drar ett par varv med kvarnen med svartpeppar över. Så gott! Kanske ett glas bubbel till?! Det vill i alla fall jag ha.

Att köpa hem

  • Créme Fraiche
  • Dill
  • Rödlök
  • Stenbitsrom
  • Pizza Margeritha

Hoppas att någon kommer gilla tipset, har några fler rätter som jag kommer dela med mig av framöver. Framför allt hoppas jag att det kan underlätta någons vardag. Idag är det söndag och jag ska tvätta, fixa i trädgården, baka bullar, springa en mil och vara allmänt trevlig. No pressure! Jag lever ett härligt instagramliv ;-).

 

Margeritha med creme fraiche, dill, rödlök, stenbitsrom

 

 

Fler inlägg av:
Taggat med:
Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *