Solsken Lemonad – Drink & Shandy

Text: Marita Klang
Foto: Lina Arvidsson
Publicerat: 10 augusti, 2018
Vi pratar kanske världens godaste lemonad för vuxna.

Ibland uppstår det tycke mellan två parter och då finns det ingen anledning att stå i vägen. Apples of My Eye har fått förmånen att arbeta tillsammans med Solsken Lemonad. Vi pratar kanske världens godaste lemonad för vuxna – utan tillsatser, raffinerat socker eller konserveringsmedel. Baserat på grymma ekocitroner från soliga Sicilien.

 

Med grymma råvaror blev det busenkelt för vår drinkmästare att utveckla tre drinkar som passar perfekt nu i sommartider. Drinkarna är enkla att blanda hemma men hur härligt vore det inte att erbjuda värden eller värdinnan att du tar med fördrinken till middagen? Eller, föreställ dig att du spenderat hela dagen på stranden, klockan är runt tre och om någon timme är det dags att ta cykeln hem. Då kommer en vän förbi och överraskar med en cocktail på stranden, hur glad hade man inte blivit då? Här kommer vår korg in i bilden. Alla tre drinkar kan du med lätthet preppa och arrangera så att du får en uppdaterat så kallad ”bucket” a Thailand -02. Succé.

En korg med det du behöver för att blanda drinken Solskens Rabarberpaj. Rosa lemonad, sockerlag, glas och rabarber.

 

Drinken Solskens rabarberpaj passar alla, den är helt enkelt omöjlig att inte tycka om. Det är lätt att tro att Lemonaden tillsammans med sockerlagen gör den för söt, men i och med att Solskens Lemonader innehåller mycket lite socker samt att det är en kombination av rabarber och citron så blir detta en perfekt blandning. Fördrink eller efter-maten drink. Det bestämmer du.

 

Om det trots detta finns tveksamheter kring att rabarberpajen kan kännas för söt väljer du istället Solskens Whiskey Sour med Basilika. Basilikasockerlagen kommer du fortsätta att göra, en fantastik grund till fler drinkar.

En korg med det du behöver för att blanda drinken Solskens whiskey sour med basilika. Citron lemonad, en flaska basilikasockerlag, glas, is och färsk basilika.

 

Som ett alternativ till de alkoholstarka drinkarna vill Apples of My Eye ta fram en drink med lägre alkoholhalt, en som kan passa en lunch i solen. Shandy, radler eller panaché, kärt barn har många namn. Kombinationen av öl och Solskens Lemonad är uppfriskande. Tänk lika delar öl och lemonad. Du kan genom denna blandning även locka tveksamma öldrickare. Mer shandy till folket säger vi!

Det du behöver för att blanda en solskens shandy. Citron ich ingefära lemonad och veteöl.

 

Solskens rabarberpaj

Solskens Whiskey Sour med basilika

Solskens Shandy

  • Solsken Citron & Ingefära Lemonad
  • veteöl
  • is

Sockerlag

 

Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *