Shuffle Bar- snyggaste afterbeachen

Text: Eleonor Persson
Foto: Lina Arvidsson
Publicerat: 25 juli, 2018
Läget för härliga luncher, shuffleboard eller bara allmänt strandhäng är perfekt här

Shuffle Bar ligger strax intill välkända Ystads Saltsjöbad vid utkanten av Ystad i området Sandskogen. Här ligger den, endast ett stenkast från lång och vacker sandstrand. Här är platsen för härliga luncher, after-beach, eller bara allmänt häng.

 

Två tjejer med stråväskor framför Shuffle baren

 

Amerikansk stil

Baren är öppen under sommarmånaderna, ägs av Ystads Saltsjöbad och Brygga NO1 och drivs av Josefine Nilsson och Mimmie Hofwimmer.

 

Stilen på Shuffle Bar kan beskrivas som ganska amerikansk. Vitmålat trä möter rottingmöbler och detaljer som flamingos, surfbrädor och diverse skyltar i accentfärger som rosa och tukos. Här vill man slå sig ner, lägga upp sina solbrända fötter bekvämt, beställa något gott från baren och bara njuta!

 

skylt och stol

 

Barmiljön

Baren erbjuder en rad olika sittplatser. Träbänkar med genuina bord,  loungehäng och här finns även kids corner.  Skylten med citatet ”Gone fishing” passar verkligen in här. Här vill man tillbringa sina lediga lata dagar.  Miljön på Shuffle Bar skapar en lugn och rogivande stämning.

 

loungehäng shufflebar

 

Maten

Shuffle Bar är även maten inspirerad av den amerikanska livsstilen. Här kan man välja mellan en rad olika burgare som Bacon & Cheese, Chili Cheese, Frenchie med gruyereost och karameliserad lök eller varför inte en Veggie. Alla hamburgarna serveras med  briochebröd och klassiska pommes.

 

Om man inte känner för en burgare kan man välja mellan rätter som: klassisk Ceasarsallad, Fallafel eller Hot Nachos. Vi väljer Bacon & Cheese Burger och Ceasarsallad och njuter av de välsmakande och vackert upplagda rätterna.

 

Om du vill ha mer så erbjuder Shuffle Bar klassiska amerikanska desserter som frozen cheesecake eller milkshakes i olika smaker.

 

bild på ceasarsallad och svarta griffeltavlor med menyer bild på hamburgae i amerikansk stil samt bild på träbar

 

Shuffleboard

Som namnet avslöjar så kan man spela barsporten shuffleboard här. Sporten skulle kunna beskrivas som en mix av boule och curling. Själva sporten lär ha sitt ursprung i 1500-talets England. Då ansåg de adliga att sporten var för fin för vanligt folk.

 

Sporten spreds över till USA och idag kallar man den en amerikansk/skandinavisk sport. Idag är sporten tillåten för alla och kan spelas i både mindre och lite större sällskap. Samtidigt kan du passa på att njuta av någon passande dryck från baren, varför inte en pitcher med någon favoritdryck.

 

kvinna som spelar shuffle plus glas med mojtio

 

Hos Shuffle Bar upplever vi after-beachen när den är som allra bäst. Avslappad och härlig. Här vill vi att tiden ska stanna.

 

www.shufflebar.se

The Shuffle Bar

Saltsjöbadsvägen 13

27160 Ystad

 

More:
Taggar:

Dela med dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *